Help Center » Satori Laser София (2024)

Мога ли да закупя процедура през сайта?

През сайта satorilaser.bg може да закупите процедури за всички наши услуги. Може да избирате между 1, 3 и 6 процедури. След като посетите сайта, в менюто изберете бутона „Закупи процедура“, изберете желаната услуга и следвайте стъпките за плащане. До 24 часа ще получите email с потвърждение и фактура на закупената от Вас услуга. На следващото Ви посещение сумата ще е въведена във Вашия профил.

Мога ли да закупя процедура за подарък под формата на ваучер?

През сайта на SATORI може да закупите процедура за подарък. Може да закупите определена процедура или ваучер на стойност между 100 и 700 лв. След Вашата покупка, може да заповядате на място в естетичен център SATORI, за да получите Вашия ваучер-подарък в стилна опаковка.

Мога ли да запиша час през сайта?

През сайта на естетичен център SATORI може да създадете профил и да запишете Вашия час за посещение. Ще получите email с потвърждение на Вашата резервация. Ако това ще бъде първото Ви посещение при нас, очаквайте обаждане от нашия екип.

Мога ли да запиша час само за консултация?

При първо посещение в естетичен център SATORI получавате безплатна консултация, независимо дали ще последва процедура или не.

Как мога да заплатя процедури при вас?

В естетичен център SATORI може да заплатите в брой, с карта и с TBI. Имате възможност и за предплащане на процедури през сайта на satorilaser.bg

Как мога да закупя промо пакети?

Промоционалните пакети може да закупите през сайта на satorilaser.bg или на място в естетичен център SATORI. Може да заплатите пакетите изцяло или да направите предплащане на последна вноска по съответния абонамент.

Мога ли да отменя резервация?

Може да отмените Вашите резервации през сайта на satorilaser.bg или по телефона: 0882 900 999. Необходмо е да се обадите минимум 24 часа преди Вашата процедура.

Имате ли паркинг?

Естетичен център SATORI разполага с 3 паркоместа – 2 на бул. Витоша 131, обозначени с табели (непосредствено пред SATORI), и 1 паркомясто на бул. Петко Каравелов 53 (на 50 м от SATORI).

Как мога да се свържа с вас?

Може да се свържете с нас по няколко начина:

  • на телефон: 0882 900 999
  • на email: [emailprotected]
  • в социалните мрежи: com/satorilaser.bginstagram.com/satorilaser.bg
  • Viber: 0878 994070
С какъв транспорт мога да стигна до вас?

До естетичен център SATORI може да стигнете с трамвай – спирка „Читалище Петър Берон“ – трамвайна линия 1 и 6. С автобус (102,76,74) и тролей (7 и 8) – най-близки спирки – „Южен Парк“ и „Иван Вазов“. С метро – Метростанция „Европейски съюз“ и „НДК“.

Къде мога да видя оставащия ми брой процедури?

За информация относно оставащи процедури, записвания, цени за посещение и други може да се свържете с нас на телефон 0882 900 999. Освен това, може да намерите тази информация в личния си профил на страницата satorilaser.bg.

В какъв период мога да използвам абонамента си?

Абонаментите в естетичен център SATORI са безсрочни. След приключване на даден абонамент, запазвате цената на посщение.

Каква ще е цената на процедурите след приключване на абонамент?

След приключване на абонамент от процедури, ще може да продължите процедурите си на същата цена от абонамента.

Мога ли да преотстъпя абонамент?

При невъзможност да продължите процедурите си при нас по уважителна причина, може да преотстъпите Вашите абонаменти на Ваши близки.

Мога ли да споделя абонамент?

Възможно е да споделите абонемнт между Вас и Ваш близък.

Мога ли да получавам напомняне за процедурите?

Процедурите в естетичен център SATORI се правят на определен интервал. В случай, че нямате записан час за посещение, ще получите автоматично съобщение за напомняне. За процедурите за лазерна епилация напомнящото съобщение ще е 5 дни преди датата Ви за посещение, което Ви дава минимум 5 дни да запишете час.

Мога ли да откажа напомнящи съобщения?

Ако не желаете да получавате напомнящи съобщение, може да се откажете от тях на 0882 900 999 или от настройките в личния си профил на страницата на satorilaser.bg.

Къде мога да видя актуалните промоции?

Актуалните промоции винаги може да намерите на страницата на satorilaser.bg в раздел „Промоции“. Информация за намаления и отстъпки, може да получите и на телефон 0882 900 999, ако не намирате промоция на желаната от Вас услуга.

Къде мога да видя цените?

Всички цени на предлаганите от нас услуги може да видите на страницата на satorilaser.bg в меню „Цени“. В раздел „Промоции“ може да видите всички актуални намаления.

Какви процедури предлагате?

В естетичен център SATORI може да се възползвате от процедури за лазерна епилация, хидродермабразио процедури за лице и процедури за тяло – антицелулитни и стягащи процедури за тяло с Primex.

Възможна ли е консултация на английски език?

В естетичен център SATORI нашите специалисти могат да провеждат консултации на български и английски език.

Имате ли английска версия на сайта?

Страницата на естетичен център SATORI е достъпна и на английски език.

Какво е работното ви време?

Работното ни време е всеки ден от 9:00 до 20:00.

В кои дни от седмицата работите?

Естетичен център SATORI работи всеки ден от понеделник до неделя.

Какъв е вашият адрес?

Може да ни намерите на бул. Витоша 131, София.

Необходимо ли е да запиша час или мога да дойда направо в центъра за процедура?

Необходимо е да направите резервация за посещение при нас. Това може да направите, като се обадите на телефон 0882 900 999 или през сайта на satorilaser.bg в менюто „Запази час“.

Какво представлява лазерната епилация ?

При лазерите се произвеждат единична дължина на вълната на светлината (чистата светлина се състои от един единствен цвят и форма), която има много концентриран лъч и специална цел (меланина в космения фоликул). IPL-ите не са лазери. Тези машини произвеждат широк спектър от дължини на вълните (като крушка) и не могат да бъдат насочени в концентриран лъч. Тъй като редица различни дължини на вълните са разпръснати в различни дълбочини, само някои от тях ще бъдат ефективни в намаляване на окосмяването. При IPL технологията, проникването на светлината е много повърхностно и дебели косми не могат да бъдат третирани ефективно. От друга страна, лазерът работи с енергия, в пъти по-силна от тази при IPL и респективно постига по-добри резултати.

Каква е разликата между IPL и лазерна епилация?

При лазерите се произвеждат единична дължина на вълната на светлината (чистата светлина се състои от един единствен цвят и форма), която има много концентриран лъч и специална цел (меланина в космения фоликул). IPL-ите не са лазери. Тези машини произвеждат широк спектър от дължини на вълните (като крушка) и не могат да бъдат насочени в концентриран лъч. Тъй като редица различни дължини на вълните са разпръснати в различни дълбочини, само някои от тях ще бъдат ефективни в намаляване на окосмяването. При IPL технологията, проникването на светлината е много повърхностно и дебели косми не могат да бъдат третирани ефективно. От друга страна, лазерът работи с енергия, в пъти по-силна от тази при IPL и респективно постига по-добри резултати.

Колко процедури са необходими за цялостно премахване на нежеланото окосмяване?

При всеки човек е строго индивидуално, но още на първата процедура ще имате удивителен резултат. При жени стандартно е от 5 до 7 процедури, а при мъже от 6 до 8 процедури за напълно премахване на космите. Те ще са разделени на интервали при лице 30/40 дни, торс – 45/60 дни и крака – 60/90 дни. С увеличаването на броя процедури лазерна епилация ще увеличаваме и интервала между посещенията и така плавно ще преминем в поддръжка. В лазерен център SATORI ще получите индивидуално консултация с наш специалист, който ще Ви даде необходимата информация и ще може да Ви насочи колко процедури ще са необходими във Вашия конкретен случай.

Защо е важно да обръснете третираната зона преди процедурата за лазерна епилация?

Строго препоръчително е да обръснете зоната, която ще третираме, защото всеки косъм, който е над повърхността на кожата, ще блокира лазера да достигне до космения фоликул, което е необходимо, за да е максимално ефективна лазерната епилация

Подходяща ли е лазерната епилация през лятото?

Ние от SATORI използваме най-висок клас лазерна апаратура от Alma Lasers. Изключително ефективният и безопасен лазер Soprano Titanium, третира без никакви проблеми всякакъв тип кожа, включително кожа с тен.

Усеща ли се болка при процедурите с лазер?

Няма от какво да се безпокоите. Най-новите системи, като лазерен апарат Soprano Ice Titanum, са практически безболезнени. Повечето клиенти изпитват само леко усещане на затопляне в областта, която се третира. Но ако сте прекалено чувствителни към болка, може да изпитате лек дискомфорт. В лазерен център SATORI използваме най-мощния диоден лазер на пазара. Иновативната му технология и охлаждащ гел са предпоставка за една бърза и безболезнена процедура. Допълнителни начини за намаляване на дискомфорта са правилната подготовка и препоръките на терапевта .Това ще намали болката и ще осигури най-ефективните резултати.

Колко дълго трае ефектът от лазерната епилация?

Резултатите варират в зависимост от Вашия тип коса и кожа. Правилната подготовка и последващи грижи също могат да повлияят на продължителността на резултатите. Лазерната епилация премахва до 90% от цялото окосмяване. За дълготрайни резултати може да правите поддържащи процедури веднъж на година или две. Поддържащите процедури се правят, когато забележите повече от 10% възвращаемост на косъмчетата в третираната зона. Така си гарантирате безкомпромисни резултати за дълги години.

На колко години трябва да съм, за да започна лазерна епилация?

Няма конкретен възрастов минимум, но е важно да изчакате, докато преминете през пубертета, за да започнете лазерна епилация. Като цяло, 14 години е най-ранната възраст, на която хората могат да започнат лазерна епилация. Хормоналните промени през пубертета биха променили резултатите. Ако сте под 18-годишна възраст, е необходимо да дойдете с родител или настойник на първото си посещение.

Как да се подготвя за лазерна епилация?

За да се подготвите за лазерна епилация, избягвайте скубането, кола маската в продължение на 30 дни преди процедура. Необходимо е да обръснете зона 12 до 24 часа преди процедурата, но не нанасяйте лосиони, овлажнители или слънцезащитни продукти върху кожата. В дните преди процедурата избягвайте да приемате лекарства, като разредители на кръвта, НСПВС, болкоуспокояващи и медикаменти, предизвикващи фоточувствителност. Ако приемате медикаменти, но не сте сигурни, дали ще окажат влияние, може да се свържете с нас и ние ще проверим съответния медикамент.

Мога ли да започна курс лазерна епилация, ако съм бременна?

Най-добре е да играете на сигурно и да избягвате лазерната епилация, докато сте бременна. Няма доказателства, които да предполагат, че е опасно, но не са провеждани дългосрочни проучвания за анализиране на ефекта на лазера върху нероденото дете. Ние не препоръчваме лазерна епилация, докато сте бременна.

Има ли част от тялото, на която не мога да правя лазерна епилация?

Лазерната епилация може да се извърши на всяка част от тялото, с изключение на клепачите. Най-популярните зони за лечение са краката, гърба, ръцете, гърдите, горната устна, подмишниците и бикини зоната. Може, също така, да получите лазерна епилация на ушите, носа, скалпа, челото, веждите и други части на лицето си. Винаги може да се консултирате с нашите специалисти относно зоните и очакваните резултати.

Имам тъмна кожа. Мога ли да правя лазерна епилация?

Всеки може да започне лазерна епилация, независимо от цвета на кожата или типа косъм. Въпреки това, хората със светла кожа и тъмна коса са склонни да виждат по-бързи и по-добри резултати от хората със светла коса или по-тъмен тон на кожата. Всеки мъж или жена може да избере лазерна епилация, за да се сбогува с нежеланото окосмяване, въпреки че бременните жени трябва да изчакат, докато родят, за да започнат процедурите. Soprano Titanium на Alma, с който работим в лазерен център SATORI, е подходящ за хора от всеки фототип, както и кожа с тен.

Има ли странични ефекти при лазерната епилация?

Възможни са минимални странични ефекти. Това е едно от основните предимства на лазерната епилация. Някои хора изпитват временно зачервяване, сърбеж и подуване на кожата веднага след процедурата – това е показател за добре извършена и ефективна процедура. Тези странични ефекти обикновено изчезват в рамките на няколко часа и повечето могат да бъдат успокоени чрез прилагане на алое вера върху третираната зона. В редки случаи някои хора могат да видят белези, изгаряния или мехури. Но тези странични ефекти обикновено се появяват само при хора, които не спазват правилния план за последващи грижи.

Мога ли да правя лазерна епилация, ако съм в цикъл?

Няма противопоказания да правите лазерна епилация, докато сте в цикъл. Необходимо е да сте с тампон и процедурата ще бъде извършена. Необходимо е да знаете че в тези дни чувствителността на кожата е завишена и е възможно процедурата да ви се стори по болезнена от обикновено. Гъвкавите интервали на посещение дават възможност да записвате часовете си, така че да избегнете тези дни.

Колко време отнемат процедурите лазерна епилация?

В лазерен център SATORI използваме диоден лазер Soprano Titanium, който предлага възможност за бързи и безболезнени процедури с дълготраен ефект. Времетраенето на всяка процедура се определя от големината на зоната. Малки зони, като зоните лице и подмишници, са с времетраене 5 минути. Зоните, като ръце, интимна зона, корем, гръб траят около 30 минути. Зоната на краката – около 40-50 минути. Различните комбинации удължават времето на процедурата. Винаги може да се свържете с нас и да попитате колко време е необходимо да отделите за процедурата.

Мога ли да спортувам в същия ден, когато правя лазерна епилация?

Може да тренирате преди процедурата, но не препоръчваме тренировка след нея. Няма противопоказания за извършване на спортни дейности, но не е желателно да се изпотява зоната след процедура. Избягвайте загряващи дейности и горещи душове в деня на процедурата.

Какво ще стане, ако приемам лекарства?

Уведомете Вашия терапевт, ако сте приемали някакви лекарства до 7 дни преди процедурата. Възможно е някои медикаменти да предизвикват фоточувствителност и това да доведе до нежелана кожна реакция (изгаряне, пигментация).

Може ли лазерната епилация да премахне бели косми?

Лазерната епилация не може да премахне белите косъмчета. Процесът на лазерно обезкосмяване включва прилагането на концентриран лъч светлина, който се насочва към меланина в космения фоликул, което деактивира способността на косъма да расте, без да уврежда околната кожа. Колкото по-тъмен е косъмът, толкова по-добре лазерният лъч се насочва и унищожава космения фоликул.

Какво да очаквам след процедура лазерна епилация?

След процедурата може да се върнете към нормалните дневни занимания. След 14 дни ще забележите как косъмчетата започват да падат, ако не ги премахвате в този интервал. Непосредствено преди следващата Ви процедурата ще започне растеж на косъмчетата в зоната отн

Трябва ли да използвам слънцезащита?

След процедура препоръчваме да покривате старателно третираните зони със слънцезащита 50SPF. Зоните на лицето е необходимо да се намазват през два часа, ако сте на открито.

Могат ли да се третират руси косъмчета?

С лазера Soprano Titanium на Alma може да третираме както тъмни, така и светли косъмчета. На първото си посещение ще получите консултация от наш специалист, който ще прецени броя на процедурите и до каква степен ще се повлияе Вашият вид косъм.

Мога ли да правя лазерна епилация, ако имам разширени вени?

Може да се консултирате с личния си лекар относно Вашето състояние. В някои случаи можем да работим върху зона с разширени вени, а в други усещането за дискомфорт и болезненост е по-силно и не е възможно да се третира зоната. В такива случаи можем да третираме около зоната. Може да направите безплатна консултация с нашите специалисти в лазерен център SATORI.

Мога ли да правя лазерна епилация, ако имам акне?

Може да правите лазерна епилация в зоните, в които имате акне. Възможно е да чувствате по-голям дискомфорт по време на процедурата. Процедурата с лазер спомога за по-добрия вид на кожата, като премахва подкожните косъмчета и пъпчиците, които се получават от тях.

Мога ли да правя лазерна епилация, ако имам кожни заболявания – Витилиго, екзема, псориазис и др.? .

Не е желателно да правите лазерна епилация, ако имате някое от горепосочените кожни заболявания. Третирането с лазер дори и в зона, в която нямате проявени реакции, е възможно да отключи разпространение на кожното заболяване в зоната на третиране

Мога ли да правя лазерна епилация, ако имам татуировки?

Може да правите лазерна епилация на зоните около татуировката, но не и върху нея. Ако лазерът има контакт с Вашата татуировка, ще се получи изгаряне и ще се развали видът на Вашата татуировка. Нашите специалисти в лазерен център SATORI ще покрият зоната с татуировка и ще работят около нея.

Мога ли да правя лазерна епилация, ако съм била на химичен пилинг?

Ако зоната, която ще третираме с лазер, е била подлагана на химичен пилинг по-малко от 2 седмици преди процедурата, ще се наложи да отложим процедурата лазерна епилация.

Мога ли да правя лазерна епилация, ако имам бенки ?

Бенките са често срещани кожни образувания, които не бива да се третират с лазер. Преди процедура нашите специалисти ще покрият бенките с бял молив и лепенка, за да избегнем тяхното облъчване с лазер. В случай, че някоя бенка даде реакция, свържете се с наш специалист или дерматолог.

Мога ли да се къпя след процедура лазерна епилация?

Препоръчваме да не взимате душ веднага след процедура, а когато го направите, да бъде с хладка вода. Избягвайте загряващи процедури и горещи душове 24 часа след процедурата.

Мога ли да нанасям лосиони за тяло след процедура лазерна епилация?

Препоръчваме да хидратирате кожата с максимално натурални продукти. Кокосово масло или алое вера са отлични варианти за хидратиране на кожата. Ако излагате зоната на слънце след процедурата (както и до 5 дни след нея), е задължително да покривате зоната с слънцезащита 50SPF.

Как да премахвам косъмчетата от зоната на лицето между процедурите?

Косъмчетата в зоната на лицето е необходимо да се премахват само чрез бръснене или подкъсяване. Нашите специалисти препоръчват премахването им с тример за по-голяма прецизност или подкъсяването им с ножичка. Преди процедура е желателно да оставите косъмчетата в зоната, за да може терапевтът да види косъмчетата и на място ще бъдат премахнати.

Мога ли да оформя брадата си с лазерна епилация или да я премахна изцяло?

Лазерната епилация е подходяща както за женско, така и за мъжко лице. Благодарение на лазерната епилация за мъже чрез диоден лазер Soprano Titanium може да премахнете брадата изцяло или да я оформите по начин, който Ви харесва. За да сме максимално прецизни, може да оформите брадата при бръснар и след това да ни посетите.

Мога ли да правя лазерна епилация, докато кърмя?

Може да започнете лазерна епилация и когато кърмите. Бихме препоръчали да изчакате, докато спрете с кърмено, защото в този период хормоните в тялото все още се нормализират. Може да се консултирате с нашите специалисти за допълнителна информация и препоръки.

Мога ли да правя лазерна епилация, докато приемам витамини?

Витамините не са проблем за лазерната епилация, ако не надвишават стандартния дневен прием. Ако приемате завишена доза, може да направите тест за фоточувстителност и да се консултирате с нашите специалисти.

Мога ли да използвам автобронзант, докато правя лазерна епилация?

Не може да използвате автобронзант по време на курса лазерна епилация. Необходимо е да минат 30 пълни дни от последното нанасяне на такъв тип лосиони.

Имам поликистоза. Това влияе ли на ефективността на лазерната епилация?

При поликистоза се увеличава производството на мъжкия полов хормон тестостерон, който е пряко свързан с окосмяването по тялото. При контролиране на заболяването с медикаменти и/или хранителни добавки, можем да правим лазерна епилация. Редно е да кажем, че промяната в хормоналния статус, се отразява и на ефекта от процедурите. Тогава се налага да се направят повече процедури.

Имам завишен тестостерон. Това оказва ли влияние на ефективността на лазерната епилация?

При жените завишените нива на тестостерон водят до увеличено окосмяване на тялото (Хирзутизъм) – състоянието е характерно с появата на окосмяване по нетипични за женското тяло места (напр. брада, ареоли, гръб, кръст, уши и тн.). Ако нивата на тестостерона не са повлияни медикаментозно, правейки лазерна епилация, резултатите няма да са впечатляващи в дългосрочен план, НО ако референтната стойност на хормона се поддържа – ние сме готови да се справим заедно с премахването на нежеланото окосмяване.

Ако имам брекети, мога ли да правя лазерна епилация на лице?

Лазерната епилация не е проблем, ако имате брекети. По време на процедурата ще поставим памучен тампон между зъбите и устната, за да сведем до минимум контакта на лазерния лъч и брекетите. За всяка друга зона на тялото, брекетите не биха оказали ефект.

Мога ли да посещавам басейни след лазерна епилация?

Избягвайте да посещавате басейни поне 24 часа след процедура. Водата в басейна се обработва с хлор и силни дезинфектанти, които биха могли да доведат до алергия или раздразнение на кожата в обработената зона.

Мога ли да имам полов контакт преди и след процедура на интимна зона?

Препоръчваме да избягвате интимен контакт 24 часа преди и след процедурата. Възможно е самата процедура да се усеща по-болезнена отколкото е в резултат на полов акт. Кожата в тази зона е чувствителна и триенето, което се получава, би довело до раздразнение на кожата.

Трябва ли след процедура да третирам зоната с определена козметика?

След лазерна епилация, както и след всяка друга козметична процедурата, е необходимо да се погрижим за нашата кожа. Хидратацията след лазерна епилация е изключително важна. Може да използвате натурални лосиони за тяло и висококачествена козметика за лице. Ние в лазерен център SATORI Ви предлагаме TEOXANE – висок клас козметика, специално разработена за използване след козметични процедури. TEOXANE е швейцарска козметика, комбинираща реструктуриращ комплекс от витамини и минерали с еластична хилуронова киселина, разработена така че да се абсорбира в пъти по бързо.

Възможно ли е да се направи лзерна епилация (напр. на подмишници) при аденом на гърдата?

Аденомите са доброкачествени. Лазерната епилация не би въздействала негативно на състоянието на аденома – не е противопоказно да се извършват процедури с лазер. SATORI насърчава редовната профилактика при мамолог.

Кой може да прави процедура с Alma PrimeX?

Подходящи хора за тази процедура са тези с индекс на телесна маса по-малък или равен на 30 (IBM <30).

Колко процедури са необходими с RF? Колко процедури са необходими с RF+US?

RF – 8-10 процедури или до достигане на желания резултат. Rf-US – 4-6 процедури или до достигане на желания резултат. Има послеефект, който продължава до 3 месеца.

През какъв интервал се правят процедурите?

RF – интервал веднъж седмично. RF-US – интервал веднъж седмично.

Боли ли процедурата?

Процедурата е безболезнена.

Какво е усещането по време на процедурата?

Комфортно и дълбоко затопляне в зоната.

Има ли странични ефекти?

Процедурата няма странични ефекти. Може да наблюдавате зачервяване (еритем), който ще отшуми до 24 часа.

Има ли възстановителен период?

Няма възстановителен период. Може да се върнете към нормалното ежедневие веднага.

Мога ли да правя процедури през лятото?

Може да правите процедурата през цялата година.

Мога ли да се излагам на слънце?

Може да се излагате на слънце, но не се препоръчва продължително излагане. Желателно е да избягвате загряване на третираната зона.

Какво трябва да правя между процедурите?

Между процедурите е необходимо да приемате вода минимум 3 л. Поддържайте здравословна диета и активен начин на живот. Ако съчетаете процедурите с балансирано хранене и спорт, ще увеличите ефекта.

Мога ли да тренирам преди и след процедурата?

Може да се тренира и е препоръчително. Тренировките спомагат за кръвообращението и лимфния дренаж.

Мога ли да посещавам сауна, парна баня след процедурата?

Желателно е 24 часа след процедурата да избягвате други загряващи процедури.

Мога ли да ходя на масаж след процедурата?

Препоръчваме посещението на масажи – особено тези, насочени към лимфен дренаж.

Мога ли да ям след процедурата? Колко време след процедура мога да се храня?

Препоръчваме прием на вода след процедурата, физическа активност и масажи.

Мога ли да пия вода след/преди процедурата?

Може да пиете вода преди и след процедура. Желателно е да увеличите приема на вода – минимум 3 л на ден.

Какво представлява процедурата?

Процедурата се извършва с накрайник със затоплящо действие. Зоната на работа се намазва с олио за по-добър контакт с кожата. Ще усещате затопляне и приятен масаж.

Безопасна ли е?

Процедурата е неинвазивна и напълно безопасна.

Имам кожно заболяване, мога ли да правя процедура с PrimeX?

Не можем да правим процедура с PrimeX, ако в зоната на третиране има кожно заболяване.

Ако имам татуировка, мога ли да правя процедура с PrimeX?

Процедурата с PrimeX може да се извършва, дори когато има татуировка в зоната.

Мога ли да правя процедура, ако имам белег в зоната на третиране?

Можем да третираме зона, в която има белег. Не можем да третираме, ако белегът е от скорошна операция. Може да се консултирате с наш специалист на място.

Мога ли да правя процедура с PrimeX, ако имам разширени вени?

Можем да третираме върху вени, които не са болезнени и релефни.

Мога ли да нанасям кремове в зоната на третиране?

Желателно е преди посещение да няма нанесени кремове или козметика в зоната на третиране.

Мога ли да правя лазерна епилация и процедура с PrimeX в един ден?

Може да правите лазерна епилация и PrimeX в един ден на различни зони.

Мога ли да правя процедура за лице в същия ден, когато правя процедура с PrimeX?

Да, може да правите процедури за лице в деня, в който правите и процедура с PrimeX.

Мога ли да комбинирам PrimeX с други процедури?

Да, може да комбинирате процедурите с PrimeX с процедури, като масаж, спорт и др.

Кои зони мога да третирам?

Може да третирате зоните на корем, паласки, бедра, седалище, гръбни перки.

Колко зони на ден мога да третирам с PrimeX?

Можем да третираме до 3 зони в един ден.

Безопасен ли е ултразвукът?

Alma PrimeX е иновативна технология, усъвършенствана във времето. Няма противопоказния за използването ѝ, както и странични ефекти.

Мога ли да правя процедура, ако имам метални импланти, протези?

Не препоръчваме процедури с PrimeX при наличие на метални протези и импланти.

Мога ли да правя процедура, ако съм в цикъл?

Може да правите процедура с PrimeX и в тези дни от месеца.

Мога ли да правя процедура, ако съм бременна?

Не се правят процедури с PrimeX по време на бременност.

Колко време след бременност мога да започна процедури с PrimeX?

Може да започнете процедури с PrimeX 6 месеца след раждането, ако не кърмите.

Мога ли да правя процедури с PrimeX, докато кърмя?

Не можем да правим процедура, докато кърмите.

Помага ли PrimeX за прибиране на корем след бременност?

PrimeX може да бъде Ваш съюзник с прибиране и подобряване вида на корема Ви след бременност.

Мога ли да правя PrimeX в зоната на лицето?

Процедурите с PrimeX не се правят на зона лице.

Колко време след операция мога да правя процедура с PrimeX?

Ако сте имали операция или специфично лечение, препоръчваме безплатна консултация с наш специалист.

Мога ли да правя процедура с PrimeX след липосукция?

PrimeX може да бъде чудесен метод за поддържане на резултатите от липосукция. Може да се консултирате с наш специалист за повече информация.

Мога ли да правя процедура с PrimeX, ако имам автоимунни заболявания?

Ако имате кожно заболяване в зоната, не можем да направим процедура с PrimeX.

След колко време ще видя резултат от процедурите?

Процедурата с PrimeX се характеризира с послеефект. Резултатите ще са видими както между самите процедури, така и ще може да наблюдавате ефект до 3 месеца след процедурите.

Колко курса мога да правя годишно?

Може да направите 2 курса от 4-6 процедури с RF+US и 6-10 с RF.

Необходимо ли е да правя поддържащи процедури с PrimeX?

Препоръчваме и може да правите поддържащи процедури. Може да се консултирате с наш специалист след Вашия курс с PrimeX.

Подходяща ли е за мъже процедурата с PrimeX?

Процедурата е подходяща както за мъже, така и за жени.

Има ли възрастово ограничение за процедури с PrimeX?

Подходяща възраст за започване на процедури с PrimeX e 20+.

Какво е противопоказано за извършване на процедура с PrimeX?

• Високи нива на холестерол (триглицериди) • Високи нива на инсулин (диабет) – метаболитни нарушения • Хормонални нарушения (например завишен естроген-нерегулиран) • Неправилно функциониране на черен дроб и/или бъбреци • Проблеми с кръвоносната циркулацията • Метални импланти в третираната област (по-висока чувствителност) • Онкологични заболявания • Бременност • Инфекции с изяснен или неизяснен характер • Разширени вени в областта IV стадий • Кожни нарушения – псориазис • Епилепсия • МС • Тромбофлебит • Херния в областта (например коремна) • BMI над 30 – метаболитни нарушения – няма да има резултат

Безопасно ли е хидродермабразиото?

Да. Хидродермабразиото е напълно безопасно. Това е неинвазивна процедура, която използва естествени и неагресивни продукти за безопасно ексфолиране, хидратиране и ревитализиране на кожата Ви.

Колко процедури са необходими?

На безплатна консултация с нашите терапевти ще получите индивидуална препоръка за броя на процедурите, съобразени с нуждите на Вашата кожа. Предлагаме безсрочни абонаменти от 4 или 6 процедури.

През какви интервали се правят процедурите?

Интервалите на посещение ще бъдат консултирани с нашите специалисти и съобразени с постигането на желаните резултати. Стандартното препоръчваме ежемесечно почистване.

Кога ще видя резултатите?

Резултатът ще е мигновен веднага след процедурата. Кожата е освежена и озарена. С натрупване на процедурите ще виждате подобрение в състоянiто на Вашата кожа.

Има ли някакви странични ефекти?

Не. Няма никакви странични ефекти. Може да се върнете към ежедневните си дейности веднага. В редки случаи, ако кожата е по-чувствителна, ще забележите зачервяване в зоната, което ще изчезне в рамките на 12 часа.

Подходящо ли е хидродермабразио при акнетична кожа?

Препоръчваме процедурата да се извършва при неактивно акне.

Мога ли да правя хидродермабразио, ако приемам Роакутан?

При прием на Роакутан процедурата няма да бъде извършена. Може да запишете час най-рано след 1 месец от последния орален прием.

Мога ли да комбинирам хидродермабразиото с други процедури?

Хидродермабразио е процедура, която сама по себе си изчиства, хидратира и ревитализира кожата. Тя е чудесна основа за последващи естетични процедури.

Мога ли да правя хидродермабразио и лазерна епилация в един ден?

Възможно е. Хидрадермабразио е основа на повечето естетични процедури. Ако процедурата е в една и съща зона, препоръчваме да се консултирате с наш специалист.

За какво трябва да внимавам преди процедура с DermaClear?

Необходимо е да не сте приемали витамин А, както и да не използвате козметика, съдържаща витамин А преди процедурата. Ако приемате Роакутан орално трябва да минат 30 дни от последния прием. Ако използвате Роакутан, като крем на лицето, трябва да минат 2 седмици от последното намазване. Не се препоръчва ексфолиране или използване на киселини 2 седмици преди процедурата.

Трябва ли да използвам слънцезащите след процедура с DermaClear?

Ние препоръчваме ежедневно използване на слънцезащита SPF50, независимо дали сте се подлагали на процедура с DermaClear.

Колко дълго продължава процедурата?

Процедурата е с продължителност от 30 до 50 минути.

Бременна съм. Мога ли да направя хидродермабразио?

Не препоръчваме процедурата да се извършва върху бременни жени.

Кърмя. Мога ли да направя хидродермабразио?

Не препоръчваме процедурата да се извършва върху кърмещи жени.

Имам херпес (активна рана на лицето). Мога ли да правя хидродермабразио?

Възможно е, ако избягваме зоната, но препоръчваме да изчакате, докато премине.

Help Center » Satori Laser София (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 5918

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.